Alla inlägg under september 2007

Av Viktoria - 8 september 2007 21:26

Här uppdaterar man med fina bilder och allt.. Och så är det nästan inga kommentarer ;-) Hi Hi

Är väl bäst man uppdaterar igen då :-)

Idag har vi varit in till Åmål och hälsat på Pers mormor lite. Hon fick ett litet album med bilder på henne och Elsa tillsammans. Det blev hon glad för. Vi kunde ju inte vara med på hennes 86 års dag för 2 veckor sedan då vi var sjuka så då fick det bli idag istället.

Sedan tog vi en tur till Säffle där vi hamnade hemma hos en kille som också älskade gamla saabar, kvinnan sålde Me&I så jag handlade lite. En supersöt kjol och en cool monstertröja. Hade kunnat köpa massor massor med fler saker men de är inte särskillt billiga så det bidde inte så.

Nu ligger Elssa i sängen och sover och jag sitter bredvid och uppdaterar lite. Funderar faktiskt på om inte jag me skulle passa på att sova. Tror faktiskt det.

Sov gott

Kram


ps. kolla in min nya favvosida.. + mitt favvoprogram

www.marthastewart.com

Av Viktoria - 5 september 2007 13:46

Här kommer nu lite fler bilder från vårat bröllop / Elsas dop.

Har massor med bilder från fest o så men det kan ju tänkas att endel inte vill va me så jag skippar det. Ni som känner mig får se albumet när de e klart om 100 år eller så :-)

Kram


ps. Dagens bilder e det Linnea Sidenmark som har tagit.. :-)

Av Viktoria - 5 september 2007 13:45

Av Viktoria - 5 september 2007 13:44

Av Viktoria - 5 september 2007 13:43

Av Viktoria - 4 september 2007 09:05

Jag känner verkligen nu att bristen på helnattssömn börjar göra sig påmind. Elsa sover såklart nästan hela natten men bara för att jag vaknar och ger henne mat och torr blöjja i sömn.. ja hennes sömn:-)

Sedan på morgonen när jag känner mig som mest trött vaknar gullungen och vill ha mat..får mat och somnar om.. men vad händer med mig.. Jo jag blir klarvaken och pigg. Så typiskt när jag då äntlige kan sova någon timme till. Å andra sidan e ju Elsa så förbaskat söt så det spelar liksom ingen roll. Får passa på att uppdatera och sånt istället.

Vi håller ju på med dränering, en kille som e superduktig och en riktig arbetare är här och gör jobbet, han e ingen sådan som sitter i ett hörn och röker och tar kaffepaus hela tiden utan jobbar nästan hela dagen lång. Nu idag är äntligen Peab här och fixar med en brunn ute på gatan.. de kan man ju inte direkt anklaga för att vara lika effektiva, tyvärr. Tror att det skulle vara ifyllt och klart denna vecka runt vårat hus, men jag e inte riktigt säker. Annars så jobbar jag och Elsa i butiken under dagarna 2.. eller fler.. men bara 2 timmar varje dag. C som jobbar i butiken har blivit kraftigt förkyld så för att inte kunden skall få för mycket abstinens så är vi där 2 timmar om dagen.

Dagens väder e trist trist och jättetrist. Inget regn men grått,, hmm nu såg jag faktiskt några blåa fläckar på himlen.

Nu e det bara ca 1 månad till jag och Elsa åker hem till Kalix igen. Det skall blir skönt. Skall bli så kul att se lillebrorsan och Linneas lgh, och att träffa alla andra också förståss.. Hämta storbrorsans lilla tös på förskoleklassen skall bli mysigt. Äta palt och umgås med mamma, pappa, Gaggan och alla andra...

Kram

Av Viktoria - 1 september 2007 14:40

Idag har jag och Elsa jobbat i butiken. Ingen direkt störtflod av kunder. Men det har funnits att göra, amma, vaska, pysslat ideér, plockat lite och så kan man ju alltid sitta och filosofera :-)

Per mötte upp just efter 13 tiden. Han hade varit på lite rallytävling, vi funderade lite på vad vi skulle äta o så kom vi på att vi skulle unna oss lite kinamat. Jag tog stekt kyckling i currysås, Per tog sitt vanliga kycklinggrillspett med jordnötssås.. Det var toppensmarrigt. Vi blev dessutom bjuden på en god soppa till förrätt.. 

Nu så sover Elsa här hemma i vagnen, Per ligger och läser tidningen och jag sitter här och uppdaterar. Blir nog även lite VM i Osaka samt kanske en vilostund om jag hinner, Elsa brukar ha en tendens att vakna precis när jag tänker somna .. Smart tjej det där :-)

Igår kväll kom nya fru o herr Qvick hit på besök :-) Så då bjöd vi på lite chokladmousse tårta.. Inte helt äckligt :-) Den e supergod. Inte särskillt fri från onyttigheter men jäkligt god.. :-)

Nåja. Ju skall jag surfa runt på de andra bloggarna jag följer och se om det blivit några uppdateringar.. Min högsta önskan vore att min moster Gaggan skulle starta en blogg. Tycker det skulle va kul :-)


Kram

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards